General

L’any 2019

En primer lloc, desitjar-vos un millor any 2019.

Aquest proper 2019 serà any electoral, i al mes de maig tindran lloc les eleccions municipals.
Per tant, falten 6 mesos i, com ja és conegut, nosaltres som una agrupació d’electors i com a tal tenim validesa pel període de la legislatura. Automàticament l’agrupació d’electors queda dissolta amb la convocatòria de les noves eleccions.
Des del mes d’abril de 2018, hem anat convocant unes reunions obertes a tothom, tres fins ara, per determinar si al poble hi ha gent interessada a formar una nova agrupació d’electors.
Totes elles amb la finalitat de treballar amb el concepte de:

QUIN POBLE VOLEM?

Quin poble volem?

Cartell última reunió

L’última reunió va ser el dia 9 de novembre com podeu veure en el cartell.
Ho fem perquè creiem que un grup independent, es digui com es digui, encara té sentit per al poble de Castellcir, sobretot pensant en la quantitat de coses que caldria fer i que encara no s’han fet ni previst.
Aquest procés el fem no com a grup municipal, que ja no tindrà continuïtat com a tal.
El fem com a persones individuals, disposades a donar suport i facilitar la nostra experiència com a regidors al grup de persones que estiguin interessats en els temes que hem mencionat i/o vulguin treballar per al poble des d’un grup independent a l’ajuntament o formant grups de treball i col·laboració.
Per això hem elaborat i escrit un conjunt de temes i àrees d’actuació que creiem podrien ser la base d’un programa.
A les reunions ha sortit la possibilitat de formar una llista unitària dels tres grups actuals. En primer lloc per assegurar un govern que segueixi donant suport al procés per a la sobirania, però a més, per portar a terme un programa d’accions coherent i ben estructurat, d’acord amb les necessitats del poble i que li doni un nou impuls, amb tot tipus d’actuacions.
També pensem que s’han de superar les divisions que es manifesten des de ja fa molts anys.
Va sortir la iniciativa de fer unes primàries, dintre de la proposta que s’ha formulat des de l’ANC i així ho vam proposar als altres grups de ERC i PDECat el passat 21 de novembre.

SI VOLEU PARTICIPAR EN AQUEST PROCÉS I/O DONAR-NOS LA VOSTRA OPINIÓ, SUGGERIMENTS ETC. HO PODEU FER AQUÍ MATEIX.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada