Temes socials

La Llar d’infants és molt important per al poble.

Llar d'infantsLa Llar d’Infants és un servei fonamental per al nostre poble. Tant pel fet de l’existència mateixa del propi servei, com també pel fet que és la porta natural d’accés a l’escola La Popa.

Com també és molt important que els pares i mares de Castellcir confiïn en la llar i li confiïn els seus infants en la mesura de les seves necessitats.

Som conscients  que ha baixat l’assistència de nens i nenes i que això és un símptoma que s’ha de fer alguna cosa per analitzar la situació i afavorir aquesta assistència amb alguns possibles canvis i millores.

La regidora Mireia Navarro va organitzar una reunió de pares i futurs pares per intentar conèixer les causes d’aquesta baixa assistència i intentar aplicar solucions per al curs vinent. Els resultats han derivat a diferents interpretacions i opinions, possiblement no buscades, al voltant del servei que es dóna.

Donat que l’objectiu segueix sent millorar el servei i augmentar el nombre d’infants, agraïm a la regidora Mireia Navarro la seva dedicació i la seva actitud oberta per recollir opinions i per informar-ne.

També volem reconèixer i agrair la tasca i dedicació que l’Anna Plans ha fet durant molts anys, i continua  fent avui al capdavant de la Llar d’infants ‘El Petit Camacurt’. El seu caràcter positiu i entusiasta és el que ha fet possible l’escola bressol de Castellcir que tenim i que molts dels nostres fills s’hagin pogut beneficiar de la seva generositat, de la seva manera de fer i del seu afecte.800px-Castellcir._Llar_d'infants

Encara no tenim informació de les conclusions i decisions que caldria prendre però sí que volem manifestar i oferir el nostre suport a la regidora i a l’equip de govern de l’ajuntament de Castellcir en aquest cas, i la nostra disposició a aportar idees i a col·laborar en qualsevol iniciativa de dinamització i/o millora dels serveis, tant per a la Llar d’infants de Castellcir com també per a l’escola “La Popa”.

I volem cridar l’atenció als pares i mares perquè utilitzin aquest servei.

Print Friendly, PDF & Email