La campanya electoral 2015

Els nostres candidats

Estem particularment orgullosos de la nostre campanya electoral.

Vam ser capaços en poc temps, des del 4 d’abril de 2015, de formar no tan sols una llista preparada, multidisciplinària i motivada, sinó d’aconseguir fer un equip capaç de estructurar els nostres valors, dissenyar un programa adaptat a les necessitats de Castellcir i la seva gent, deixant sempre oberta la participació del màxim nombre de ciutadans per incorporar les seves visions, tant per la campanya com per el futur. Ho vàrem explicitar en un web, el contingut del qual hem procurat traslladar aquí.

Creiem que el poble necessita un nou impuls i per això vam dissenyar un projecte, Castellcir 2020, que seria un pla estratègic amb la participació de tot el poble, entitats, grups, empreses i ciutadans, per definir el model de poble i els eixos estratègics que es volien aconseguir al final de legislatura, es a dir al 2020, perquè el poble tingués es seu propi model de progrés i la seva pròpia visió del futur.

Vam presentar el nostre programa, els nostres valors i idees, tots els candidats conjuntament amb col·laboradors, el 22 de Maig del 2015 al casal de Castellcir.

Podeu veure la presentació, el fulletó repartit durant la campanya, amb una carta als veïns i veïnes, i els rètols electorals. El resum de la presentació del 22 de Maig està en una presentació Prezi.

Descarrega rètol vertical Descarrega rètol horitzontal Descarrega carta Descarrega fulletó electoral Descarrega presentació en Prezi

 Els nostres candidats

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada