Els nostres valors

Formació i Motivació:

Creiem en la formació continuada i en un equip municipal de regidors que es formin contínuament, millorant les seves capacitats i motivació.

Independència dels Partits:

Treballarem prioritàriament amb l’objectiu de la millor i més eficient gestió dels recursos de tots, amb total honestedat i independència respecte a les opcions polítiques

Integració:

Hem de tenir la capacitat d’integrar totes les cultures, llengües i creences per igual, amb respecte i dedicació perquè es puguin mantenir i desenvolupar. Integrar les diferencies i la pluralitat del poble per avançar en els projectes comuns

Transparència:

Volem que la gestió municipal sigui transparent i honesta, i que tothom tingui la informació que desitgi. Treballarem per crear un Observatori Ciutadà Municipal, unint-nos a la comunitat de municipis més transparents de Catalunya.

Compromís:

L’equip de govern ha de treballar per donar servei als ciutadans. Volem posar indicadors de satisfacció amb la gestió i els serveis i canalitzar la participació ciutadana en tots els aspectes.

Entusiasme per l’acció política:

L’acció política de l’equip serà aquella que recolzi la justícia, la igualtat i la llibertat de tots els ciutadans, així com compromesa amb un model de desenvolupament que no perjudiqui la vida de les generacions futures.

Visió de comarca:

Treballar pel futur i per la integració amb les unitats majors, com la comarca, per tal d’aprofitar sinergies de tot tipus, econòmiques, de serveis, transports i manteniment.

 Sostenibilitat:

La responsabilitat vers les generacions futures és el que ens fa sentir la sostenibilitat com a concepte prioritari i transversal. Volem que impregni realment tots els assumptes sobre els quals treballem.

Descarrega

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada