Els nostres valors

Formació i Motivació:

Creiem en la formació continuada i en un equip municipal de regidors que es formin contínuament, millorant les seves capacitats i motivació.

Independència dels Partits:

Treballarem prioritàriament amb l’objectiu de la millor i més eficient gestió dels recursos de tots, amb total honestedat i independència respecte a les opcions polítiques

Integració:

Hem de tenir la capacitat d’integrar totes les cultures, llengües i creences per igual, amb respecte i dedicació perquè es puguin mantenir i desenvolupar. Integrar les diferencies i la pluralitat del poble per avançar en els projectes comuns

Transparència:

Volem que la gestió municipal sigui transparent i honesta, i que tothom tingui la informació que desitgi. Treballarem per crear un Observatori Ciutadà Municipal, unint-nos a la comunitat de municipis més transparents de Catalunya.

Compromís:

L’equip de govern ha de treballar per donar servei als ciutadans. Volem posar indicadors de satisfacció amb la gestió i els serveis i canalitzar la participació ciutadana en tots els aspectes.

Entusiasme per l’acció política:

L’acció política de l’equip serà aquella que recolzi la justícia, la igualtat i la llibertat de tots els ciutadans, així com compromesa amb un model de desenvolupament que no perjudiqui la vida de les generacions futures.

Visió de comarca:

Treballar pel futur i per la integració amb les unitats majors, com la comarca, per tal d’aprofitar sinergies de tot tipus, econòmiques, de serveis, transports i manteniment.

 Sostenibilitat:

La responsabilitat vers les generacions futures és el que ens fa sentir la sostenibilitat com a concepte prioritari i transversal. Volem que impregni realment tots els assumptes sobre els quals treballem.

Descarrega

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada