Els nostres candidats

Francesc GüellFrancesc Güell

 • Tinc 69 anys. Casat i pare de dos fills.  Avi de dues nétes de 9  i 7 anys. Vam venir a Castellcir l’any 1974, els nois tenien 4  i 3 anys i ens vam quedar a viure a la “nova casa” des del 1978 fins al 82. Per motius de treball i viatges vam tornar a Barcelona, però Castellcir sempre ha estat una part important del nostre temps. Últimament, hem reformat la casa perquè hi hagi lloc per a tots i sigui el punt de trobada de la família.
 • He tingut una llarga experiència com a directiu i conseller en empreses internacionals d’especialitats químiques i farmacèutiques. Vaig canviar a l’any 2000 i com a consultor independent, he treballat en formació i suport a directius i empreses en temes de innovació, gestió de projectes i programes de canvi, gestió del coneixement i millora de processos industrials. Actualment col·laboro amb empreses i associacions com ACCID, APDO, Instituto de Intangibles, membre del Patronat de la Fundació Joan Salvador Gavina i treballo amb ESADE Alumni Solidari, en projectes de suport a entitats del tercer sector social. Vaig estudiar Enginyeria Química. Postgrau ESADE en Alta Direcció d’Empreses. Màster en Gestió del Coneixement al 2002. Mantinc una web sobre temes d’innovació a les empreses i organitzacions: www.fguell.com

Joaquim MayolJoaquim Mayol

 • Tinc 52 anys. Estic casat amb la Yolanda i tenim dos fills, el Joaquim de 14 anys i l’ Esperanza que en té 10. Em vaig traslladar a viure a Castellcir fa una mica més de 8 anys, tot i que conec el poble des de la meva infantesa. El motiu que ens va portar fins aquí va ser el de trobar una manera de viure més senzilla, sostenible i d’acord amb els valor de la naturalesa. He participat activament al Consell Escolar de l’escola La Popa de Castellcir i també a l’AMPA de l’escola de Castellterçol. M’agrada molt la música i canto des de fa anys a la Coral Castellterçol.
 • En el camp professional: vaig estudiar Enginyeria en Telecomunicacions i treballo en el camp de la consultoria tecnològica (sector informàtic) des de fa 15 anys. La meva especialitat és la de disseny de processos i definició d’organitzacions. La meva feina m’ha portat contínuament a haver de comunicar-me amb la gent, a entendre els seus problemes i a proposar-los solucions que s’adaptin a les seves necessitats.

Mercè ManzanoMercè Manzano

 • Tinc 62 anys, vaig viure a Castellterçol 10 anys i en fa 15 que visc a Castellcir, estic casada amb en Carles. Quan se’m va fer la proposta per formar part de la nostra candidatura vaig pensar que seria una bona oportunitat per conèixer la gent del poble, per integrar-me més a la seva realitat amb il·lusió, i treballar per fer possible el poble que tots desitgem.
 • Sóc Diplomada en infermeria. He fet formació en comandament i lideratge aplicats al món sanitari. He treballat durant 18 anys a la Clínica l’Aliança de Vic com a coordinadora de l’àrea d’hospitalització i d’atenció immediata. Actualment treballo a l’ Hospital General de Vic al servei d’ urgències. També sóc Diplomada en Teologia.

Montse LloretMontserrat Lloret

 • Tinc 62 anys, estic casada amb el Víctor, tinc una filla de 38 anys que es diu Meritxell i una néta de 3 anys, la Jana. Vaig arribar a Castellcir fa 19 anys, m’agrada passejar-hi i contemplar les postes de sol, llegir i gaudir de la família i els amics.
 • He treballat en una entitat bancària durant 40 anys desenvolupant diverses tasques, i els últims vint anys com a Assessora d’inversions. Sóc professora de català per a adults, actualment prejubilada. Participo de la vida social del poble ja que sóc membre de Castellcir amb tothom, de Castellcirock i de Góspel Castellcir. Treballo pel meu país des de l’ANC de Castellcir-Sant Quirze Safaja i sóc sòcia d’Omnium Cultural. Durant 8 anys vaig ser regidora de l’Ajuntament de Castellcir com a responsable de les àrees de Cultura, Ensenyament i Benestar Social.

Lluís SaguésLluís Sagués

 • Tinc 42 anys, sóc fill de Castellcir per part de mare i de Castellterçol per part de pare, i fa més de 20 anys que visc a Castellcir. Independentista i culé fins a la medul·la. Comparteixo la meva vida amb la Rat, amb qui he tingut dos fills, l’Anna i el Roger. M’agrada molt fer esport, sobretot córrer per la muntanya. Formo part del grup de Góspel i de la colla Falconera que tenim a Castellcir.
 • Sóc Doctor Enginyer de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya. I des de fa més de 15 anys treballo en una empresa privada del sector de les telecomunicacions, desenvolupant equips electrònics per ser embarcats en satèl·lits. Actualment ocupo el càrrec de Director de l’àrea d’Enginyeria i Programes dins de l’empresa.

Lluís SerresJosep Serres

 • Tinc 50 anys, casat i amb dos fills. Practico diferents esports amb regularitat, però gràcies al territori que tenim a l’abast, m’és molt fàcil fer una sortida en bicicleta o a peu.
 • Vaig estudiar Enginyeria Tècnica Mecànica. Aquests estudis els he complementat amb formació continuada en Prevenció de Riscos Laborals, Medi ambient i Qualitat. Professionalment he estat sempre a la indústria privada, en empreses de diferents sectors i dimensions ( de 5 a 400 treballadors). Sempre he estat molt implicat en els diferents llocs de treball que he ocupat. Des de fa dos anys estic en una empresa amb seu a Sant Cugat del Vallès i fabricació a Manresa.

Gabriela VenhudováGabriela Venhudová

 • Sóc txeca, vaig viure 23 anys a Txèquia, però també sóc  catalana – ja fa 22 anys que visc a Catalunya. Amb el Xavi tenim dues filles, la Lina (14) i la Nora (13) i ja farà 8 anys que correm pel Moianès i 4 que vivim a Castellcir, poble que ens encanta pels castellcirencs, la natura, la cultura i l’ambient.
 • Sóc doctora en biotecnologia per la UAB, però des que han nascut les nostre filles no em dedico a la ciència, tot i que m’encanta. Tots aquests anys he cuidat la família, he portat la gestió de l’estudi d’arquitectura del meu home, he participat en la gestió de l’escola Waldorf de les meves filles, he estat 4 anys a l’AMPA de l’escola La Popa de Castellcir i ara estic a l’AMPA de l’IES de Castellterçol. Últimament em puc dedicar més a la música – estic al grup Castellcirock, amb el Xavi portem el grup XS de les nostres filles i els seus amics, ensenyo a tocar el piano als meus quatre alumnes i participo en la cantada de les Caramelles de Castellcir.

Glòria GallésGlòria Gallés

 • Sóc nascuda al barri de Gràcia de Barcelona, fa 43 anys, però als 21 vaig triar venir a viure a Castellcir. Sóc mare del Jan i l’Aina, de 17 i 11 anys. Tot un repte i experiència apassionant ! M’agrada molt caminar i descobrir nous camins, anar en bicicleta, escriure, compartir estones amb amistats, conèixer llocs nous i persones interessants, observar i gaudir de la natura i el paisatge, … i ho faig sempre que puc ! Actualment, sóc membre de la colla de Falcons de Castellcir i de la Comissió organitzadora del “Vine a Jugar”.
 • Llicenciada en Pedagogia, des del 2007 treballo com a tècnica de formació i selecció a la Fundació AMPANS (www.ampans.cat ), on també coordino les persones en pràctiques i el voluntariat.

Marta JuanMarta Juan

 • Tinc 45 anys. Estic casada amb el Josep Requena. Tenim dos fills, la Laia de 19 anys i l’Oriol de 17 anys. Fa 12 anys que vivim a Castellcir. Treballo al departament de compres de Vegetàlia.
 • M‘interessa l’art. Compagino la feina amb el taller de vidre, la pintura i altres pràctiques artístiques. Col·laboro com a sòcia amb l’ANC, Greenpeace i Oxfam Intermón.

Josep RequenaJosep Requena

 • Tinc 46 anys. Estic casat amb la Marta Juan i tenim una filla i un fill.
 • Treballo al departament de Serveis Tècnics Municipals de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans com a responsable de la Brigada d’electricitat i la gestió energètica municipal. La música en el grup Castellcirock, la bici de muntanya i les rutes a peu omplen el meu temps lliure.
Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada