El que creiem important pel poble

EDUCACIÓ

Juntament amb el Consell escolar seguirem donant suport a l’escola La Popa i lluitarem perquè pugui ocupar aviat un nou edifici. Impulsar la Comunitat d’aprenentatge de Castellcir per potenciar altres activitats educatives.

 SANITAT

Atenció sanitària de qualitat, vetllant per les cobertures al llarg de l’any. Gestió de les visites concertant-ne l’assistència amb un sistema eficaç d’hores convingudes, dintre de l’horari establert.

QUALITAT DE VIDA

Per a un poble on la gent hi vulgui venir a viure i treballar. On totes les persones, joves i grans, hi tinguin protagonisme.

Volem seguir treballant en la preservació dels nostres valors per tal d’avançar cap a l’excel·lència com a poble.

ECONOMIA

Gestió transparent i sense endeutaments del pressupost. Foment de la activitat econòmica, que inclou el comerç de proximitat amb productes autòctons i de qualitat, l’activitat industrial, agrícola i ramadera sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

EL TERRITORI

Volem mantenir i preservar el patrimoni territorial, facilitant-ne la gestió racional i sostenible amb atenció especial al territori forestal. Treballarem per un espai públic digne, segur i de qualitat.

MOBILITAT

Volem que el poble de Castellcir disposi de les infraestructures necessàries que permetin oferir als nostres veïns els millors serveis per moure’ns i comunicar-nos.

ENERGIA

Proposem la transformació progressiva cap a un model net, just i solidari amb els altres pobles i les futures generacions.

ESPAIS DE TROBADA

Seguirem fomentant iniciatives culturals i artístiques. Treballarem per crear espais de trobada on es vertebrin i generin idees noves, i on es doni veu a les entitats de Castellcir

INDEPENDÈNCIA

Seguirem amb el compromís amb el procés de construir un nou Estat, per una Catalunya independent, per decidir el seu posicionament a Europa i al món.

IL·LUSIÓ

Volem atendre les necessitats de tots els ciutadans. Integrar els diversos col·lectius i grups d’edat i voluntats del poble.

Aportar solucions als problemes de la nostra comunitat, afavorint la cohesió i la participació ciutadana.

 Descarrega fulletó electoral

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada