El que creiem important pel poble

EDUCACIÓ

Juntament amb el Consell escolar seguirem donant suport a l’escola La Popa i lluitarem perquè pugui ocupar aviat un nou edifici. Impulsar la Comunitat d’aprenentatge de Castellcir per potenciar altres activitats educatives.

 SANITAT

Atenció sanitària de qualitat, vetllant per les cobertures al llarg de l’any. Gestió de les visites concertant-ne l’assistència amb un sistema eficaç d’hores convingudes, dintre de l’horari establert.

QUALITAT DE VIDA

Per a un poble on la gent hi vulgui venir a viure i treballar. On totes les persones, joves i grans, hi tinguin protagonisme.

Volem seguir treballant en la preservació dels nostres valors per tal d’avançar cap a l’excel·lència com a poble.

ECONOMIA

Gestió transparent i sense endeutaments del pressupost. Foment de la activitat econòmica, que inclou el comerç de proximitat amb productes autòctons i de qualitat, l’activitat industrial, agrícola i ramadera sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

EL TERRITORI

Volem mantenir i preservar el patrimoni territorial, facilitant-ne la gestió racional i sostenible amb atenció especial al territori forestal. Treballarem per un espai públic digne, segur i de qualitat.

MOBILITAT

Volem que el poble de Castellcir disposi de les infraestructures necessàries que permetin oferir als nostres veïns els millors serveis per moure’ns i comunicar-nos.

ENERGIA

Proposem la transformació progressiva cap a un model net, just i solidari amb els altres pobles i les futures generacions.

ESPAIS DE TROBADA

Seguirem fomentant iniciatives culturals i artístiques. Treballarem per crear espais de trobada on es vertebrin i generin idees noves, i on es doni veu a les entitats de Castellcir

INDEPENDÈNCIA

Seguirem amb el compromís amb el procés de construir un nou Estat, per una Catalunya independent, per decidir el seu posicionament a Europa i al món.

IL·LUSIÓ

Volem atendre les necessitats de tots els ciutadans. Integrar els diversos col·lectius i grups d’edat i voluntats del poble.

Aportar solucions als problemes de la nostra comunitat, afavorint la cohesió i la participació ciutadana.

 Descarrega fulletó electoral

Print Friendly, PDF & Email

4 Comments Add New Comment

 1. Oscar says:

  Bon dia de nou, espodria organitzar la recollida de deixalles 2 cops al mes o un cop per setmana a l’urbanització de La Penyora i a Castellcir per tal de facilitar la gestió els residus? Gràcies per la seva ajuda

 2. Oscar says:

  Es podria preveure crear una zona lúdica per als nens de l’urbanització de la Penyora? No hi ha cap àrea de joc ben equipada com les diverses que existeixen al poble de Castellcir. Es podria també pavimentar el sól del camp de fútbol i posar porteries de veritat? Gràcies.

  1. gicastellcir says:

   Hola. Gràcies per les propostes.
   Com ja sabeu el nostre grup no forma part del govern municipal, però des de la oposició hem formulat multitud de propostes com la vostre i possibles solucions, equipaments i espais, més inversions, transparència, etc.
   Cuidarem que els vostre comentaris arribin al proper ple. L’informarem al mes aviat possible. El proper ple serà a finals de març.
   També el convidem a anar seguint informant-se pel nostre web.
   Salutacions cordials
   Grup Municipal Independent per Castellcir

 3. Oscar says:

  Bon dia, soc veí de l’urbanització de La Penyora ( Castellcir ) els veins vivim aïllats del poble, la línea de Sagalés no arriba a l’urbanitzafió, mentre que si ho fa al poble de Castellcir, es podria crear una línia que dones servei a La Penyora com a minim el cap de setmana per tal de facilitar la movilitat? Moltes gràcies per la seva consideració

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada