Àrea Econòmica

FOMENT DE L’ACTIVITAT ECONÒMICAunitat-4-lactivitat-econmica-4-728

Castellcir ha de fomentar l’activitat econòmica per ser capaç de donar-se un nou impuls i generar llocs de treball.

L’activitat econòmica ha de ser equilibrada i sostenible, d’acord amb les previsions i recursos i amb visió de futur. La industria, especialment derivada dels recursos naturals i ecològics, el comerç, el turisme i els diferents serveis s’han de promocionar en l’equilibri que la mateixa població proposi, per tal de generar els recursos economics que repercuteixin en la qualitat de vida.

ECONOMIA I SOSTENIBILITAT

S’han de gestionar els pressupostos d’una forma transparent i amb l’adequat nivell d’endeutament. El pressupost ordinari ha de permetre, per tant, assumir tota la despesa corrent de l’Ajuntament i continuar treballant, per aconseguir les subvencions que ens permetin assumir les inversions i millores que Castellcir necessita. Volem ajudar els comerços del poble a tenir més protagonisme . Pensem que per això cal impulsar polítiques que fomentin el comerç de proximitat i l’elaboració de productes autòctons i de qualitat. Treballarem perquè tota l’activitat industrial, agrícola i ramadera, que es fa al nostre terme municipal, es desenvolupi amb criteris de sostenibilitat i respecte al medi ambient en general, i al nostre entorn en particular.

PREVISIONS5-lactivitat-econmica-6-728

L’activitat dels organismes rectors de les comunitats s’han de basar en les previsions i per aquesta raó hem de fomentar que el Ajuntament treballi no nomes en el curt termini, sinó que elabori les previsions per afrontar els reptes de futur i treballar amb els grans objectius de cap a on conduir el poble.

Els pressupostos són l’eina essencial per fer previsions i anticipar els recursos per a les necessitats del poble.

PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS:

Farem els pressupostos amb participació de veïns i entitats amb un procés estructurat de col·laboració, per a una major transparència i efectivitat.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada