Àrea Econòmica

FOMENT DE L’ACTIVITAT ECONÒMICAunitat-4-lactivitat-econmica-4-728

Castellcir ha de fomentar l’activitat econòmica per ser capaç de donar-se un nou impuls i generar llocs de treball.

L’activitat econòmica ha de ser equilibrada i sostenible, d’acord amb les previsions i recursos i amb visió de futur. La industria, especialment derivada dels recursos naturals i ecològics, el comerç, el turisme i els diferents serveis s’han de promocionar en l’equilibri que la mateixa població proposi, per tal de generar els recursos economics que repercuteixin en la qualitat de vida.

ECONOMIA I SOSTENIBILITAT

S’han de gestionar els pressupostos d’una forma transparent i amb l’adequat nivell d’endeutament. El pressupost ordinari ha de permetre, per tant, assumir tota la despesa corrent de l’Ajuntament i continuar treballant, per aconseguir les subvencions que ens permetin assumir les inversions i millores que Castellcir necessita. Volem ajudar els comerços del poble a tenir més protagonisme . Pensem que per això cal impulsar polítiques que fomentin el comerç de proximitat i l’elaboració de productes autòctons i de qualitat. Treballarem perquè tota l’activitat industrial, agrícola i ramadera, que es fa al nostre terme municipal, es desenvolupi amb criteris de sostenibilitat i respecte al medi ambient en general, i al nostre entorn en particular.

PREVISIONS5-lactivitat-econmica-6-728

L’activitat dels organismes rectors de les comunitats s’han de basar en les previsions i per aquesta raó hem de fomentar que el Ajuntament treballi no nomes en el curt termini, sinó que elabori les previsions per afrontar els reptes de futur i treballar amb els grans objectius de cap a on conduir el poble.

Per això es preferent i bàsic l’elaboració d’un Pla Estratègic sobre Castellcir 2020 que ja em proposat al programa general.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada